Tandvård

På Doctorekliniken bedriver vi vuxentandvård, d.v.s. fr.o.m. året man fyller 20 år. Vi är anslutna till försäkringskassan, vilket innebär att man som patient kan utnyttja högkostnadsskydd och allmänt tandvårdsbidrag från försäkringskassan.

Vi bedriver huvudsakligen allmäntandvård, såsom undersökning, konventionella restaurationer (lagningar, kronor och broar), rotbehandling och tanduttagning. Vi gör även bettskenor och implantat.

På kliniken har vi en tandläkare med flera års erfarenhet från Folktandvården med specialintresse inom kirurgi och med mycket god respons från tandvårdsrädda patienter. Hos oss träffar du alltid samma tandläkare.

Vård Klinik Tandvård Modern

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har ett behandlingsrum och ett panoramaröntgenrum. Operationer utför vi under sterila förhållanden i behandlingsrummet.

Vård Klinik Tandvård Modern

 

 

 

 

 

 

Vi har även teoretisk och praktisk samarbete med öron-näsa-halsläkare och käkkirurger för att främja våra behandlingsmöjligheter, säkerhet och kunskapsutveckling.

Vi strävar efter att kunna tillgodose våra patienter med den vård som önskas och behövs. Därför jobbar vi med att ständigt följa med i utvecklingen av nya material och behandlingsmetoder för att utvidga möjligheterna och alternativen för de många olika situationer och utmaningar som vi stöter på och presenteras för oss dagligen.

Vi lägger stor vikt på att även patienter ska känna av att de får optimal vård av hög kvalitet och att man blir väl omhändertagen vid all form av kontakt med oss. Vi är måna om att patienterna ska vara insatta i sin munhälsa, den ekonomiska situationen och behandlingen, och alltid veta vad de kan förvänta sig under nästa vistelse.

Mer information om ersättningssystem från Försäkringskassan finns under länken ”Tandvårdsstöd”.

 

Behandlingar

Tandvårdsstöd

Profylaxbehandling
– Avlägsning av plack, ytliga belägg och missfärgningar med Air-Flow